fbpx

LIVRARE

Livrarea produselor se va face gratuit oriunde in Romania si Italia. MedSi isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Program de operare a comenzilor: Luni – Vineri, 10:00 – 18:00

Durata de procesare a comenzilor este de 1-2 zile lucrătoare.

Livrarea se va face prin Fan courier, Sameday(Romania)si TNT(Italia) .

RETUR

1. Politica de retur

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Conform acestei legi, ai dreptul sa notifici in scris ca renunti la cumparare,  in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor.

2. Cum poti returna un produs

Se va face o notificare in scris in termen de 10 zile de la primirea produselor pe adresa de email contact@medsi.ro. Produsele se vor returna personal la sediul nostru sau prin orice firma de curierat/posta la adresa pe care o ve-ti primi dupa notificarea in scris, in termen de 10 zile lucratoare de la achizitionarea acestuia, cu ambalajul, eticheta produsului , insotit de factura. Contravaloarea acestuia va fi returnata in cel mult 30 de zile de la primirea returului.

Plata transportului la retur va fi suportata de catre client. In cazul in care produsul reprezinta defecte de fabrica, plata transportului va fi suportata de noi.

3. Conditii de retur

Produsele care se returneaza trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

• Produsele trebuie sa fie insotite de eticheta de identificare

• Produsele trebuie sa fie returnate insotite de accesorii si documentele de achizitie

• Nu se accepta spre retur produsele care prezinta semne de deteriorare sau care au fost utilizate  necorespunzator.(altfel decat este mentionat in manualul de instructiuni)

MedSi reprezentata prin magazinul virtual www.medsi.ro isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, vulgar, etc.) sau au in istoricul comenzilor lor, livrari refuzate. Nu vom accepta comenzile depuse de clientii cu rea intentie pentru produse cu pret gresit si/sau derizoriu.

Apeleaza

ro_RORomanian
it_ITItalian ro_RORomanian
Add to cart